Radnik kreće sa pripremama

Lokalni sport - Petak 08.01.2016 - 12:48

Vranje - Fudbaleri Radnika iz Surdulice u subotu 9. januara završavaju svoj odmor , i kreću sa pripremama za prolećni deo prvenstva u Super ligi Srbije.

Radnik odlazi na pripreme u Ohrid. Foto: FK Radnik Radnik odlazi na pripreme u Ohrid. Foto: FK Radnik

Prema rečima Dejana Mirčeva, piara Radnika, igrači će na ovogodišnje zimske pripreme otići će 25. januara.

- Za subotu je planirana prozivka. Uprava kluba je odlučila da se deo priprema obavi na Ohridu, gde će fudbaleri boraviti od 25. januara do 6. februara.

Po planu i programu aktivnosti tima u okviru predstojećih priprema, trener Veselinović moći će da za treninge igrača koristi terene sportskog centra „Biljanini izvori“, a na tamošnjim terenima odigraće se i nekoliko kontrolnih prijateljskih mečeva
- kaže Mirčev.

Dan pre odlaska Surduličani će se susresti sa Napretkom iz Kruševca. U Ohridu će 28. januara igrati sa ekipom Mladosti iz Lučana, zatim 2. februara sa timom  Borca iz Čačka, a poslednjeg dana priprema 6. februara igraće sa  Spartakom iz Subotice.      

                                             
Poslednju proveru pred početak prvenstva Radnik će imati 13. februara sa Radničkim iz Niša.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: