Radnik na Marakani sa Zvezdom

Lokalni sport - Subota 20.08.2016 - 09:57

Vranje - Fudbaleri Radnika iz Surdulice u nedelju igraju u Beogradu sa Crvenom Zvezdom, utakmicu šestog kola Super lige Srbije.

Surduličani u Beogradu sa pomoćnim trenerom. Foto: FK Radnik Surduličani u Beogradu sa pomoćnim trenerom. Foto: FK Radnik

Aktuelne kadrovske promene u stručnom štabu, prema navodima iz Radnika, za sad ne remete rad prvog tima.

Radnik će na utakmici sa Zvezdom predvoditi pomoćni treneri Nikola Stanković i Miroslav Blanuša, nakon nedavne ostavke Gorana Lazarevića.

Stanković kaže da će na utakmici sa Zvezdom Surduličani pokušati da ostvare što bolji utisak i rezultat.

- Očekuje nas veoma teška utakmica, znamo protiv koga igramo, znamo kakav je protivnik Crvena Zvezda, daćemo svoj maksimum i potrudićemo se da uzmemo koji bod.

Obećanja ne smemo davati, a sve ono što planiramo videće se na terenu - poručuje Stanković.   
 
Radnik se nakon pet kola nalazi na 10. mestu od ukupno 16 timova u ligi sa šest bodova, dok je Zvezda prva sa osvojenih 13.

Utakmica  između Zvezde i Radnika biće odigrana u nedelju od 19 časova u Beogradu. Direktan prenos  je na TV Areni Sport.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: