Radnik nerešeno protiv Sloge

Lokalni sport - Ponedeljak 11.08.2014 - 09:58

Vranje – Fudbaleri Radnika, članovi Prve lige Srbije, odigrali su protiv ekipe Sloge iz Petrovca na Mlavi nerešeno 1:1, u generalnoj probi pred početak prventsva. Utakmica je igrana na neutralnom terenu u Nišu.

FK Radnik FK Radnik

Dva prvoligaša pružila su kvalitetan fidbal gde su Surduličani za nijansu bili bolji. Prvo poluvreme rešili su u svoju korist sa 1:0, a strelac je bio Aleksandar Stojković.

Gosti su do izjednačenja stigli u samom finišu drugog dela igre, ali je tome doprinelo prestrogo isključenje jednog od najboljih surduličkih fudbalera Ljube Baranina, u 79. minutu.

Fudbaleri Radnika u 1. kolu gostuju ekipi Proletera u Novom Sadu u subotu, 16. avgusta, Utakmica počinje u 17 časova i 30 minuta.

Radnik je nastupio u sastavu: Sejić, Ilić, Milosavljević, Baranin, Krstić, N.Stojanović, Pejčić, Rajović, F.Stojanović, Ristić, Jovanović.

Igrali su još: Jeremić, N.Petrović, M.Petrović, Simović, Samuel, Stojković, Milutinović.

Dušan Đorđević

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: