Radnik po bodove na Banovo brdo

Lokalni sport - Sreda 09.09.2015 - 13:34

Vranje – Fudbaleri Radanika iz Surdulice u 9. kolu Super lige igraju u Beogradu sa ekipm Čukaričkog u petak 11. septembra.

Prva utakmica pod vođstvom novog trenera. Foto: FK Rad, zvanični sajt Prva utakmica pod vođstvom novog trenera. Foto: FK Rad, zvanični sajt

Novi trener surduličkog tima Miloš Veselinović izjavio je da je u Radnik došao zbog dugoročnih planova i da veruje da fudbaleri iz Surdulice mogu da obezbede opstanak u Super ligi.

- Pokušali smo da napravimo dogovor kako bi Radnik trebalo da izgleda za par godina. Nadam se da ću tome dati značajan doprinos.

Imponuje kada jedan superligaš odluči da viziju kluba prepusti mladom treneru. Super liga je veliki izazov. Volim da se vežem za klub jer pokušavam da nešto izgradim i da se rezultati vide nakon određenog perioda – izjavio je Veselinović.

On je dodao da će Radnik dati sve od sebe kako bi ostvario pobedu na Banovom brdu nad ekipom Čukaričkog.

Utakmica se igra u petak u 20 časova, a  direktan prenos je obezbeđen na surduličkoj kablovskoj televiziji.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: