Radnik sa Vošom u gostima

Lokalni sport - Petak 06.11.2015 - 11:42

Vranje - Prvi meč 17. kola fudbalske Super lige Srbije igra se u Novom Sadu gde domaća Vojvodina u petak u 18 časova dočekuje ekipu Radnika iz Surdulice.

U prvom susretu Vojvodina i Radnik igrali nerešeno. Foto: Vanja Keser U prvom susretu Vojvodina i Radnik igrali nerešeno. Foto: Vanja Keser
Miloš Veselinović, trener Radnika, kaže da je ovo veliki izazov za Surduličane, s obzirom na seriju dobrih rezultata koje su pokazali u poslednja dva meseca.
 
- Vojvodina itekako zna jako da motiviše. To vidim po svojim igračima, kako se spremaju za ovu utakmicu. Vojvodina je jedan od najkvalitetnijih timova u ligi.
 
Biće silno motivisani da isprave greške koje su napravili u poslednjih nekoliko kola, i da zabeleže pobedu. 
 
Ali bez obzira na sve to, mi ćemo pokušati da se novosadskoj publici predstavimo u što boljem svetlu -  kaže Veselinović.
  
U drugom kolu dosadašnjeg prvenstva, Radnik je na svom terenu igrao sa Vojvodinom nerešeno 2:2.
Surduličani nisu pretrpeli nijedan poraz u prethodnih sedam mečeva, dva posednja rešili su u svoju korist, dok su u ostalih pet remizirali.
 
U dosadašnjem šampionatu Surduličani su čak osam puta igrali nerešeno. Uz tri pobede i pet poraza, ekipa Radnika je sa 17 osvojenih bodova, a to je dovoljno za 12. mesto na tabeli Super lige Srbije.
 
Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: