Radnik sam na vrhu

Lokalni sport - Nedelja 21.09.2014 - 11:27

Vranje - Fudbaleri Radnika pobedili su, u 6. kolu Prve fudbalske lige Srbije, ekipu Moravca Oriona iz Mrštana kraj Leskovca, sa 1:0 i osamostalili se na prvom mestu na tabeli.

FK Radnik FK Radnik

Gol odluke, u prvoligaškom derbiju južne Srbije, pao je u 9. minutu nakon uigrane akcije i izvedenog auta Ljube Baranina.

On  je rukom iz auta, sa nekih 15 do 20 metara udaljenosti od korner zastavice, oštro ubacio loptu u “srce” šesnaesrterca gostiju gde je Krstić izmakao pažnji svojih čuvara i glavom pogodio donji desni ugao golmana gostiju Mitrovića.

Utakmicu je sudio internacionalac iz Niša Jovan Grujić sa pomoćnicima Milošem Popovićem iz Niša i Milošem Jovanovićem iz Zaječara.

Uzbudljiv meč, pratilo je preko 1500 gledalaca, gde je prvo poluvremne pripalo domaćinu, a drugo gostima.

Fudbaleri Moravca imali su svoje šanse, jednu izrazitu u drugom poluvremenu, ali nisu imali dovoljno sreće i koncentracije u završnici.

Ekipa Radnika je, nakon šest odigranih kola,  na 1. mestu sa četiri pobede i dva nerešena rezultata, gol ralikom 12:3 i 14 osvojenih bodova.

 Na drugom i trećem mestu su ekipe Javora Matisa iz Ivanjice i Inđije sa po 12 bodova.

U narednom 7. kolu, fudbaleri Radnika gostuju u Šapcu ekipi Mačve.

Za  Radnik su nastupili: Perić, Milovanović, Krstić, F. Stojanović,  Prodanović, Simović, Jovanović (od 58. A. Stojković), N. Stojanović, Milutinović -), Jeremić (od 90.. Petrović -), Jakovljević, Baranin.

Za Moravac ORION su nastupili: Mitrović, Lampevski, Regojević, Radenović, (od 54. Milić), Ćirić, Marković, Cekić (od 54. M. Nikolić), Cvetković (od 84..Rajković), Vukosavljević, Stefanović, Stanković.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: