Radnik u dobroj formi ide u Novi Sad

Lokalni sport - Subota 18.11.2017 - 12:17

Vranje - Nakon dvonedeljne pauze, surdulički Radnik će ovog vikenda u okviru 17. kola odmeriti snage sa ekipom Vojvodine u Novom Sadu.

Nikola Radović i Simo Krunić oprezni optimisti FOTO: FK Radnik Nikola Radović i Simo Krunić oprezni optimisti FOTO: FK Radnik

Dve ekipe susrele su se na početku sezone, u okviru 2. kola Super Lige Srbije, kada su Novosađani slavili u Surdulici sa 4:0.

Kakva je situacija sada, i šta se očekuje od ovog susreta čulo se na Radnikovoj redovnoj pres konferenciji, na kojoj su govorili trener Simo Krunić i prvotimac Nikola Radović.

- Poslednje dve pobede protiv dobrih protivnika popele su nas na višu poziciji na tabeli.

Isto tako su nas podigle i psihički, to nam je ulilo dosta pouzdanja pred novo kolo, ali pred polazak na ovo teško gostovanje imamo u vidu da idemo timu s kojim teško prolaze mnoge ekipe.
 
Vojvodina ima dobru ekipu i u duelu sa njom moramo spojiti uloženi trud iz prethodnih kola da bi se nadali povoljnom rezultatu.

Dosta bi nam značio i bod iz igre sa jednom takvom ekipom. Verujem svojim momcima, uigravali smo taktiku za ovo vreme pauze, ostalo će se videti sutra na terenu - kaže trener Krunić.

- U Novi Sad idemo sa dobrom i jakom formom, svi se vezujemo za igru iz pooslednjih par kola, te, ako nastavimo tim tempom, mislim da ćemo moći da se kući vratimo neporaženi i verovatno slaviti - ocenjuje Nikola Radović, koji se zajedno sa klupskim drugom, Igorom Zlatanovićem, nalazi na listi strelaca TOP 25 Supelige, sa postignuta četiri gola iz igre.  

Šef struke surduličkog superligaša ne otkriva ko će biti u konkurenciji tima za prvih 11.

Zdravstveni bilten igrača odličan, jedino u igri neće biti Pantelića, koji odrađuje parne kartone.

Utakmica Vojvodina - Radnik igra se u subotu 18. novebra, na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.  Početak je u 17:00.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: