Radnik u gostima sa Novim Pazarom

Lokalni sport - Petak 17.03.2017 - 11:24

Vranje - Fudbaleri Radnika iz Surdulice u petak igraju u gostima utakmicu 27. kola sa Novim Pazarom, poslednjeplasiranom ekipom na tabeli Super lige Srbije.

Nikola Stanković očekuje dobar rezultat za Radnik. Foto: FK Radnik Nikola Stanković očekuje dobar rezultat za Radnik. Foto: FK Radnik

U jesenjem delu prenstva, Radnik je na svom terenu pobedio Pazarce sa 3:1.

Nikola Stanković, prvi pomoćni trener Radnika, smatra da je se ekipi i te kako može verovati, i da je tek sada pristiglo vreme realizacije planiranog još od početka rada ovog saziva tima.

- Ono što moramo uraditi u ovom trenutku jeste to da trebamo dosadašnje rezultate ostaviti iza nas.

Neminovno je da smo imali četiri utakmice sa porazom, osim boda sa ekipom iz Lučana.

Ono što nam u ovom trenutku daje nadu za uspešan nastavak takmičenja jeste slika iz drugog poluvremena poslednje utakmice protiv ekipe Napretka prošlog vikenda u Kruševcu.

Tu smo imali dosta šansi i baš tada smo pokušali da uradimo ono što smo i  priželjkivali od početka ovog dela prvenstva.

Nadam se da je ekipa spremna, odrađeni treninzi i razgovor sa ekipom daju nadu da možemo nešto da uradimo i nadamo se dobrom rezultatu
- kaže Stanković.

U konkurenciji za tim biće svi igrači prvog tima Radnika, osim Pejčića, koji će odsustvovati zbog kartana.

Utakmica 27. kola igra se u petak, 17. marta na stadionu Novog Pazara od  17 časova.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: