Radnik u potrazi za pojačanjima

Lokalni sport - Četvrtak 21.01.2016 - 13:36

Vranje - Radnik iz Surdulice odmakao je sa pripremama za nastavak prvenstva u Super ligi Srbije, ali ima problem nedostatka igrača na mnogim pozicijama.

Trening po snegu. Foto: FK Radnik Trening po snegu. Foto: FK Radnik

Po rečima Dejana Mirčeva, piara Radnika, početak priprema obeležili su loši vremenski uslovi, odlasci igrača i potraga za adekvatnim zamenama.

Zbog velikih količina snežnih padavina treniranje je bilo otežano, a olakšavajuću okolnost fudbaleri su imali u dobroj infrastrukturi, ukazuje Miloš Veselinović, trener surduličkog superligaša.

- Poslednja dva, tri dana nas je poremetilo loše vreme, ali imamo teren sa veštačkom travom, pa sve ide po planu što se rada tiče, treniramo normalnim intenzitetom.

Klub su u pauzi napustili golman Bojan Šejić, Milan Ćulum, Uroš Mirković, Vukašin Tomić, Predrag Đorđević, a pod znakom pitanja je povratak u klub Marka Putinčanina.

Nadam se da ćemo do 
odlaska na pripremeu ponedeljak 25. januara dovesti još nekoliko igrača, kako bismo ih što kompletniji odradili, a već prvu proveru imamo u nedelju kada igramo protiv Napretka iz Kruševca - kaže Veselinović.

Veselinović ističe da su Radniku najpotrebnija pojačanja u defanzivnoj liniji, konkretno na poziciji centralnog beka.

- Fale nam i vezni igrači i napadači, jer su nas napustili igrači koji pokrivaju različite delove terena. Voleo bih da do polaska na pripreme dovedemo trojicu, četvoricu fudbalera, a tamo sačekamo ostatak - kaže Veselinović.

Radnik će na Ohridu trenirati od 25. januara do 6. februara.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: