Raspoloženi strelci

Lokalni sport - Subota 08.03.2014 - 10:51

Vranje - Fudbaleri BSK-a iz Bujanovca, članovi Niške zone, nastavljaju sa dobrim igrama na kontrolnim utakmicama pobedivši Vlasinu iz Vlasotinaca, sa 4:3.

BSK Dimić i Milić BSK Dimić i Milić

Trener Bujanovčana, Rade Aleksić, na pragu je da oformi snažnu ekipu koja će krenuti sa takmičenjem u prvenstvu sa cljem da osvoji mesto u sredini tabele.

Ona se neće mnogo razlikovati iz jesenjeg dela prvenstva, s tim što se u ekipi vratio iskusni Jaćimović, koji dugo nije igrao zbog treže povrede koju je zadobio pred početak ovogodišnjeg prvenstva.

FK BSK Bujanovac - Vlasina 4:3

Bujanovac, Stadion gradski, Gledalaca: 50, Sudija. Miroslav Dimitrijević (bujanovac), Strelci: 0:1 - Stamenković u 8., 0:2 - Marko Z. Ilić u 20., 1:2 - Jaćimović u 28., 2:2 - Tasić u 38., 3:2 -  Džemailji u 50., 4:2 - Milić u 65., 4:3 - M. Z. Ilić u 72. minutu.

BSK: Djordjević, S. Krstić, V. Stojanović, A. Krstić, Tasić, Jovanović, Dimić, Stojković, Džemailji, Jaćimović, Milić, Igrali su još: D. Ristić, S. Ristić, D. Stojanović, Djordjević, Murati, Mitić, A. Stojanović.

Vlasina: D. Pešić, Spasić, Milošević, M. S. Ilić, Miljković, M. Z. Ilić, M. Stojanović, Petrović, B. Stojanović, Marković, Stamenković, Igrali su još: S. Pešić, S. Djokić, N. Djokić, S. Stojanović.

Revija golova u Bujanovcu. Vlasotinčani su dominaciju na početku utakmice pretvorili u vodjstvo od 0:2, ali su Bujanovčani napravili preokret i poveli sa 4:2.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: