Sa navijačima do pobede

Lokalni sport - Subota 08.03.2014 - 16:05

Vranje - Futsaleri Vranja, večeras od 19 časova u Sportskoj hali igraju meč sezone u borbi za opstanak u Prvoj futsal ligi Srbije protiv ekipe Novog Pazara. Svaki rezultat osim pobede znatno bi umanjio šanse da i sledeće godine budu prvoligaši.

Publika na utakmici futsalera, Vranje Publika na utakmici futsalera, Vranje

Goran Jović Beli, trener Vranjanaca, svestan je značaj večerašnje utakmice i poziva svoje fudbalere da velikom borbenošću nadmaše sebe i ostvare pobedu.

- Nema šta da kalkulišemo, moramo da pobedimo, ali  ne smemo da srljamo i da budemo nestrpljivi. Samo čvrstom odbranom i brzom transformacijom u napadu možemo da stignemo do uspeha.

Imamo kavlitet koji uz diciplinu i  fanatičnu borbenost sigurno pobeđuje – kaže za OK Radio Jović.

Popularni trener, svojevremeno kapiten FK Dinamo, ovom prilikom posebno poziva verne navijače i sve ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju i pomognu im da fer navijanjem ostvare pobedu i uvećaju svoje šanse za opstanak u eliti malog fudbala.  

Tabela: Ekonomac 37, Smederevo 23, Kopernikus 21, SAS 21, Novi Pazar 21, Bečej 19, Kalča 15,  Vranje 12, VIK Naisus 11, Kolubara 3.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: