Samovolja direktora Hale

Lokalni sport - Utorak 16.09.2014 - 07:54

Vranje - Odbojkašice Mladosti, nakon pobede u 1. kolu Kupa Srbije nad ekipom Vranja, treba da igaju protiv ekipe Leskovca 98, ali odigravanje susreta je neizvesno jer nemaju gde da treniraju niti da igraju, zbog, kako kažu, “samovolje čelnog čoveka Sportske hale Darka Stanojkovića”.

Direktor Sportske hale Darko Stanojković Direktor Sportske hale Darko Stanojković

- Ne znamo gde ćemo utakmicu 2. kola igrati jer nam direktor hale Darko Stanojković ne daje da igramo u Sportskoj hali, niti da  trenuramo, iako su mu gradski većnik Darko Filipović i predsednik Sportskog saveza Igor Mladenović nagovestili i predočili da odbojkaški klub Mladost ima prava na to.

Isterani smo sa treninga iz Sportske hale u ponedeljak, u plaćenom terminu od 19 časova i 30 minuta – kaže za OK Radio rezignirano Miodrag Miško Petrov i najavljuje sudski spor proti Sportske hale, kao i široku druuštveno-sportsku kampnju za Stanojkovićevo razrešenje na mestu direktora.

U klubu ističu, da im Stanojković na zahteve ne odgovara u pisanoj formi, jer ne sme da to uradi jer se  zna epilog.

- Tražili smo da umesto naše muške selekcije u halu trenira ženska selekcija ne remetivši ništa, a da pritom niko ne bude na gubitku.

U ovom trenutku deca su na velikom gubitku jer nemaju gde da treniraju i da igraju utakmice. I muški i ženska selekcija se takmiče pod istim imenom, to je isti klub ne vidim razloga da nam ne odobravaju da izvršimo zamenu selekcije da umesto muške selekcije u halu treniraju devojke.

To je samovolja i hir direktora sportske hale Darka Stanojkovića, a za to će debelo odgovarati. Obavešteni su predsednik sportskog saveza Igor Mladenović i gradski većnik za sport Darko Filipović.

Zvali su ga ukazivali na to da ispunjavamo uslove i da je naša stvar da li će trenirati dečaci ili devojčice, bitno je da su iz istog kluba i da je za odbojkaški klub Mladost plaćen termin u halu.

Na kraju, ne preostaje nam ništa drugo, već da započnemo sudski spor sa Sportskom halom, kako bi se donele privremene mere i omogućilo nam se da što pre koristimo sportsku halu. Pokrenućemo i zahtev za njegovo razrešenje i udaljavanje iz hale i sporta - izjavio je za OK Radio Miodrag Petrov, direktor i trener kluba.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: