Saopštenje STK Vranje

Lokalni sport - Četvrtak 05.03.2015 - 12:29

U redakciju OK Radija stigao je demanti na vest "Uspešne partije stonotenisera“, koja je objavljena 25. februara.

Ilustracija Ilustracija

Saopštenje je potpisano sa STK Vranje, a u njemu se ocenjuje da  je „po ko zna koji put vaš sportski novinar u pomenutom tekstu pokazao tamnu stranu novinarske etike i povrh svega neznanje kada je stoni tenis u pitanju“.

- Zaprepašćeni smo činjenicom da ni posle njegovog slavnog pisanja o navodnom raspadu stonog tenisa u Vranju i našeg demanta koji ste objavili nakon toga, ponovo dezavuiše javnost neistinama kako bi klubu naneo štetu.

Kako je moguće da napiše da je pobeda našeg kluba nad ekipom Jagodine prva u sezoni kada se ekipa Vranja nalazi na visokom četvrtom mestu na tabeli Druge lige Srbije sa sedam pobeda i sa velikim izgledima da ove godine se plasira u viši rang?

On se nije potrudio da "pogodi" tačna prezimena mladih takmičara pa je umesto Petričević prekrstio ih u  Petrović, da bi sve začinio neistinom oko prvih mesta u pojedinačnoj i dubl kategorijama na nedavno održanom prvenstvu RSTSN za mlađe kadete i kadetkinje i sa fotografijom koja nema nikakve veze sa stonim tenisom u Vranju.

Međutim, nama je poznata činjenica da D. Đorđević do danas nikada nije prisustvovao stonoteniskim  susretima i kada su se održavali vrhunski događaji u stonom tenisu u našem mestu, pa ovakvi propusti i neprovereni podaci su njegova lična karta - kaže se u saopštenju STK Vranje.

OK Radio ima obavezu da saopšti javnosti da gospodin Dušan Đorđević već nekoliko meseci ne radi u redakciji OK Radija.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: