SIM: Devet medalja za Vranjance

Lokalni sport - Nedelja 24.07.2016 - 12:09

Na državnom finalu Sportskih igara mladih Srbije 2016. „pale“ su još dve medalje za predstavnike Vranja, čime su naši najmlađi sportisti pokazali apsolutnu dominaciju u najmasovnijem sportskom takmičenju na Balkanu.

Vranjanci na igrama FOTO SIM Vranjanci na igrama FOTO SIM

Ovog vikenda održana su završna takmičenja u odbojci, uličnom basketu, rukometu i odbojci na pesku.

Mali košarkaši iz Vranja osvojili su prvo mesto i tako se pridružili svojim „zlatnim“ sugrađanima - šahistima Sofiji Stojanović i Petru Spasiću, kao i stonoteniseru Petru Filipoviću, koji su svoja takmičenja završili 20. jula.

Oni će predstavljati Srbiju na međunarodnom finalu jubilarnih 20. Igara mladih u Splitu od 21. do 27. avgusta.


Na ovogodišnjim Igrama mladi Vranjanci okitili su se sa čak devet medalja.

Pored četiri zlata, osvojili su i srebro u stonom tenisu za devojčice i bronzana odličja u tenisu za devojčice, malom fudbalu, rukometu za devojčice i igri „između dve vatre“.

Odlazak u Split biće prilika da se pobednici državnog finala SIM Srbije 2016. iznova okušaju na sportskim terenima, zajedno sa svojim vršnjacima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, ali i da se druže i steknu nova prijateljstva sa decom iz regiona.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: