Smenjen trener Dinama

Lokalni sport - Ponedeljak 31.08.2015 - 12:12

Uprava Dinama iz Vranja smenila je trenera Sašu Štrbca, nakon poraza u Loznici u utakmicii trećeg kola Prve lige Srbje.

Nije se snašao sa Vranjancima. Foto: Sportski savez Nije se snašao sa Vranjancima. Foto: Sportski savez

Tim koji je imao dve pripreme na Vlasini i jedne na Kopaoniku, nije odigrao dobro u prva tri kola, upisavši jednu pobedu i dva poraza, pa je odličeno da se potraži novi stručnjak, navode u Dinamu.

 

„Razlog raskida saradnje leži u činjenici da je FK Dinamo poražen drugi put zaredom u prva tri kola Prve lige Srbije. Takođe, ponašanje trenera Saše Štrbca, koji je isključen na meču trećeg kola u Loznici, ali i dosadašnje ponašanje, omalovažavanje institucija Kluba, odbijanje saradnje, kao i nepoštovanje odluka UO Kluba, je uticalo na ovakvu odluku uprave FK Dinamo. Loši međuljudski odnosi, iznošenje neistina među igračima, nije način rada kakav je Klub očekivao od trenera“, kaže se u saopštenju Dinama.

Ko će sedeti na na klupi FK Dinamo, znaće se narednih dana,  jer utakmica petog kola sa Donjim Sremom, igra se u subotu  u Vranju.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: