“Sokolići” deklasirali Zemun

Lokalni sport - Utorak 08.07.2014 - 08:44

Vranje - Juniori Ragbi kluba 13 Soko iz Vranja deklasirali su, u 1. kolu juniorskog prvenstva Srbije, ekipu Zemuna, sa 88:0, poluvreme 44:0 i pokazali da će i ove sezone biti jedni od glavnih konkurenata za osvajanje naslova prvaka države.

Ragbi klub 13 Soko, juniori Ragbi klub 13 Soko, juniori

- Naša ekipa ove godine brani naslov prvaka države i u prvom kolu željni igre i dokazivanja, jer je utakmica bila interna proba za izbor za mladu reprezentaciju Srbije, za meč u Italiji, katastrofalno je porazila novajliju u ligi ekipu Zemuna.

Najviše se istakao kapiten Đorđe Stošić sa 44 poena, njega su sledili Aleksandar Stojanović  i Vladimir Dimitrijević, tako da su oni od strane našeg kluba predlozeni za reprezentaciju Srbije do 18 godina.

 Ova pobeda, ostvarena je velikim rezultatom, dobra je za samopouzdanje, ali treba da nam bude postrek za dalji rad jer dolaze jače ekipe od Zemuna. Sledeću utakmicu igramo sa Ragbi klubom 13 Dorćol, 12 ili 13. jula – kaže za OK Radio Dejan Škarić, predsednik, trener i igrač kluba.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: