Sportskim turnirima počinje obeležavanje Dana grada

Lokalni sport - Sreda 21.01.2015 - 08:28

Povodom Dana grada Vranja 31. januara u nedelju će biti organizovani turniri u malom fudbalu, stonom tenisu, streljaštvu i šahu. Na Besnoj Kobili biće održan otvoren Ski kup.

Foto: Arhiva OK Radio Foto: Arhiva OK Radio

Čitavu manifestaciju organizuje grad . Kako se saznaje prijavljen je veliki broj ekipa i pojedinaca u svim sportovima.

Nakon turnira, u Hotelu “Vranje” 28. januara na tradicionalnoj svečanosti biće proglašeni najbolji pojedinci i kolektivi u vranjskom sportu u 2014. godini.

Na konkursu koji je bio otvoren do 20. januara  2015. godine  klubovi, društva, savezi i sportske organizacije kao i osnovne i srednje škole iz Vranja, trebalo je da dostave svoje predloge u pisanoj formi sa obrazloženjem o postignutim sportskim rezultatima u 2014. godini.

Sportisti Vranja, sportski radnici, stručnjaci kao i profesori fizičke kulture i ljubitelji sporta u Vranju po 52. put biraju najbolje kako u takmičarskom tako i u školskom sportu grada i masovnoj fizičkoj kulturi.

U sredu će Komisija kojom predsedava većnik Darko Filipović razmatrati dostavljene predloge.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: