Srebro za skijaše

Lokalni sport - Utorak 24.03.2015 - 06:13

Vranje - Takmičari ski kluba Besna Kobila učestvovali su na otvorenom prvenstvu Republike Makedonije u skijanju održanom na Popovoj Šapki.

Sa prvenstva u Makedoniji,  Foto: Đorđe Dedinac Sa prvenstva u Makedoniji, Foto: Đorđe Dedinac

Vranjski skijaši imali su zapažen nastup i osvojili su dve srebrne medalje. Učešće je uzelo 150 takmičara iz 17 klubova iz Makedonije, Srbije, Bugarske i Kosova.

- U tako jakoj konkurenciji naši takmičari Lenka Stanković i Dušan Trajković osvojili su srebrne medalje.  Anastasija Veselinović i Sergej Mladenović zauzeli su šesta mesta, Mia Dedinac i Milica Mitić su bile osme, Nemanja Stanojević deseti dok Marko Marković nije uspeo da završi trku.

Sledeći nastup naši skijaši imaju naredne nedelje na Staroj planini gde ih očekuju dve trke Alpskog kupa jugoistočne Srbije i borba za naziv najbojle ekipe u regionu.

Vranjanci trenutno zauzimaju treće mesto sa 396 bodova iza Borana koji su prvi sa 420 i Nišlija koji su drugi sa 406 bodova.

Naši takmičari već u utorak odlaze na Staru planinu gde će vredno trenirati i pokušati da se domognu naziva najboljeg u jugoistočnoj Srbiji i tako na najbolji mogući način završe ovu za njih najuspešniju sezonu – kaže kaže Đorđe Dedinac, direktor ski kluba.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: