Stojiljković i Demić “pregazili” Timok

Lokalni sport - Ponedeljak 20.10.2014 - 06:14

Vranje – Omladinska selekcija Dinama briljantnom igrom savladala je, u 9. kolu Omladinske lige regiona istočne Srbije, na svom terenu ekipu Timoka iz Zaječara, sa 6:0, poluvreme 3:0 i nalazi se u samom vrhu tabele.

FK Dinamo, omladinci, Foto-FB FK Dinamo, omladinci, Foto-FB

Vranjanci su dominirali tokom cele utakmice, poigravali se sa protivnikom, igrali su nadahunto, timski, ali su svojim golovima i nespornim kvalitetima izašli kao junaci utakmice napadači Vladimir Stojiljković i Ljubiša Demić.

Strelci za Dinamo bili su: Stojiljković u 11, 14. i 73, Demić u 31. i 78. i Aleksandar Stošić u 64 minutu.

Za omladince Dinama protiv Timoka su nastupli: Milan Vojinović, Bojan Mitić, Tihomir Stamenković, Aleksandar Cvetković, Nikola Stojanović, Nikola Ristić, Ljubiša Demić, Aleksandar Stošić, Vladimir Stojiljković, Nikola Stošić, Strahinja Miletić.

Igrali su još: Nemanja Đorđević, Dušan Anđelković, Bojan Stojanović, Dušan Ristić, Vukašin Stojanović, Stefan Mihajlović i  Miloš Milosvaljević.   

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: