Stonoteniseri na Prvenstvu Srbije za kadete

Lokalni sport - Četvrtak 26.03.2015 - 05:54

Vranje - Petar Filipović i Dušan Petričević, dva najbolja mlada stonotenisera, prvaci centralne Srbije u kategorijama za mlađe kadete, predstojećeg vikenda će u Nišu na Državnom prvenstvu Srbije predstavljati STK Vranje.

 Petričević i Filipović, foto : Petar Jovanović Petričević i Filipović, foto : Petar Jovanović

- Oni će u konkurenciji najboljih kadeta Srbije pokazati kolike su njihove mogućnosti. Naime,oni će predstavljati i Stonoteniski savez centralne Srbije, jer će na ovom prvenstvu u najvećem broju biti kadeta iz regiona Vojvodine i Beograda pa će ovo biti veliko iskušenje za naša dva takmičara.

Obzirom da su nakon osvojenih titula proteklih vikenda shvatili da se samo ozbiljnim pristupom i radom postižu vrhunski rezultati nadamo se da će nas i ovog puta obradovati dobrim plasmanima – kaže Petar Jovanović, predsednik STK Vranje.
 
Jovanović kaže da pored uspeha u pojedinačnoj konkurenciji očekuju uspeh i u dublu  gde će Petar Filipović zajedno sa najboljim mlađim kadetom Akoš Benkeom iz Vojvodine pokušati da u konkurenciji najboljih parova Srbije osvoji neku od medalja.
                                   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: