Stonoteniseri najbolji u Aleksincu

Lokalni sport - Ponedeljak 18.01.2016 - 13:28

Na prvom turniru, koji je održan u 2016. godini, u Aleksincu, stonoteniseri Vranja osvojili su sva tri prva mesta u seniorskoj kategoriji.

Vranjanci brane titulu jesenjeg prvaka. Foto: Sportski savez Vranjanci brane titulu jesenjeg prvaka. Foto: Sportski savez

U konkurenciji 70 stonotenisera iz Srbije i Makedonije, apsolutni pobednik turnira je prvotimac Vranja Dušan Anđelković, koji je u finalnom meču, rezultatom 3:1 u setovima savladao svog klupskog druga Branislava Milenkovića.

Milenkoviću je pripalo drugo mesto, dok se na treću poziciju plasirao, takođe prvotimac Vranja, Petar Filipović, koga je u polufinalu sa 3:0 pobedio Dušan Anđelković.

U ženskoj konkurenciji pobednik turnira je Biserka Ristić, takođe nekadašnja stonoteniserka STK Vranje.

Ovo je bila generalna proba stonotenisera Vranja pred nastavak šampionata u Drugoj ligi grupe Jug, 23. januara, kada Vranje gostuje Lužnici u Babušnicu.

Vranje brani titulu jesenjeg prvaka u ovoj ligi sa velikim šansama da na kraju prvenstva osvoji jedno od prva dva mesta na tabeli, koja vode u kvalifikacije za popunu Prve stonoteniske lige Srbije.

 
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: