Stonoteniseri pobedili u derbiju

Lokalni sport - Ponedeljak 27.04.2015 - 05:57

U derbiju kola Druge Savezne lige Srbije-Jug odigranom ovog vikenda u Vranju stonoteniseri Vranja su u najboljem meču ove sezone deklasirali Kragujevčane pobedivši visokim rezultatom 4:1.

STK Vranje, foto: F. Filipović STK Vranje, foto: F. Filipović

U pobedničkoj ekipi istakli su se mladi Petar Filipović i Branislav Milenković sa po dve pobede dok je u ekipi gostiju samo  Pršić ostvario jednu pobedu.

Prognoze koje su bile od strane rukovodstva kluba optimističke, u potpunosti su se ostvarile iako je protivnik bila ekipa koja je dugo bila lider na tabeli i kandidat za prelazak u viš rang takmičenja.

Za ekipu Vranja igrali su Petar Jovanović, Branislav Milenković i Petar Filipović i još jednom su dokazali da mogu da pobede svaku ekipu u ovom rangu takmičenja naročito ako se meč igra u sali Doma kulture u Vranju gde takmičari treniraju i pripremaju se za nastupe.

- Treba istaći da su poslednji rezultati pokazali da će ova ekipa u sledećoj sezoni kada se bude priključio Dušan Petričević biti kandidat za prva dva mesta i prelazak u viši rang takmičenja bez obzira da li će doći do proširenja Saveznih liga i mogućnosti da kao četvrtoplasirana ekipa već od sledeće sezone postane član Prve savezne lige Srbije.

Ono što nas sve u klubu treba da raduje je činjenica da za mesto u ekipi konkuriše pet  takmičara između 12 i 15 godina što predstavlja garanciju za budućnost ovog trofejnog sporta u Vranju za dugi niz godina – kaže Petar Jovanović, predsednik STK Vranje.
                     

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: