Stonoteniseri prvaci centralne Srbije

Lokalni sport - Nedelja 05.04.2015 - 16:41

Stonoteniseri Vranja na prvenstvu Centralne Srbije u Paraćinu ubedljivo su osvojili titulu prvaka centralne Srbije za 2015. godinu, pobedivši u finalu ekipu Dubočice iz Leskovca sa 3:1.

Sa prvenstva Centralne Srbije Sa prvenstva Centralne Srbije

Vranjanci su još jednom dokazali da nemaju konkurenta u najmlađim kategorijama.
 
- Posle titule Dušana Petričevića u kategoriji mlađih kadeta, trijumfa Petra Filipovića u kategoriji kadeta, Milice Petričević u kategoriji mlađih kadetkinja,došla je i ova sigurno najvrednija titula ekipnog prvaka Centralne Srbije za kadete.

Ako ovome dodamo i činjenicu da su ovaj uspeh ostvarila dva mlađa kadeta Dušan Petričević i Veljko Stojanović  uz kadeta Petra Filipovića onda postaje jasno kolika je razlika u kvalitetu u poređenju sa drugim ekipama iz centralne Srbije – kaže Petar Jovanović, predsednik STK Vranje.

Jovanović kaže da je činjenica da su Petar Filipović i Dušan Pertričević pobeđivali sve svoje protivnike  počev od kvalifikacija pa do finala ovog prvenstva čime su pokazali da je stručni rad u klubu na najvišem nivou.

- Zahvaljujući ovakvim rezultatima dobili smo organizaciju TOP-12 za kadete i kadetkinje i TOP-12 za mlađe kadete i kadetkinje pa će ljubitelji stonog tenisa imati priliku da na delu vide mlade šampione i siguran sam da će u Vranju ostati sve zlatne medalje namenjene pobednicima – najavio je Jovanović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: