Stonoteniseri Vranja spremni za novu sezonu

Lokalni sport - Utorak 01.09.2015 - 10:47

Stonoteniseri Vranja su na startu sezone pobedili ekipu Josip Kolumba iz Niša rezultatom 4 : 1 i pokazali da spremno dočekuju takmičarsku sezonu 2015 /16 .

Stonoteniserima treba finansijska pomoć. Foto: STK Vranje Stonoteniserima treba finansijska pomoć. Foto: STK Vranje

U prelaznom roku u klub je pristigao Dušan Anđelković, pojačanje iz prvoligaške ekipe Medijana iz Niša, koji je već na debiju protiv Nišlija dobio obe partije bez izgubljenog seta i pokazao sve svoje kvalitete, kažu u STK Vranje.
              
“Imajući u vidu rezultate iz prošlog prvenstva i kvalitet ekipe sa pojačanjem koje smo pomenuli , sa pravom se očekuje od naše ekipe da u ovoj sezoni bude lider na tabeli i čak obezbedi prelazak u viši rang tj Prvu ligu Srbije”, navode iz STK Vranje.
Za ovakvo ostvarenje najveći problem će biti nedostatak novčanih sredstava za normalno funkcionisanje kluba iz, kako kažu, sledećih razloga:

Za poslednjih 50 dana  iz Budžeta za namenska sredsvta na račun
kluba uplaćeno je samo 10.000 dinara , iako su potrebe kluba u tom periodu bile daleko veće.

Naime,  trebalo je uplatiti, kažu vranjski stonoteniseri, registraciju kluba i igrača 25.000, kotizaciju za učešće 13.000, a o nabavci neophodne opreme  nema ni pomena.

Zbog toga smo prilikom žrebanja uz dosta problema i molbi uspeli da ne budemo diskvalifikovani jer nismo na vreme ispunili osnovne obabeze prema Savezu, ukazuju iz STK Vranje.
“S obzirom da će problem finansiranja kluba biti jedan od osnovnih razloga za planove koji su pred klubom postavljeni, nadamo se da će se ubrzo situacija oko dodele sredstava iz Budžeta popraviti i da ćemo uspeti u realizaciji svega što smo na početku zacrtali”, navode stonoteniseri Vranja. 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: