Stonoteniseri zapaženi na turniru u Aleksincu

Lokalni sport - Sreda 18.03.2015 - 05:42

Vranje - Stonoteniser Vranja Dušan Petričević na prestižnom turniru "A" klategorije za mlađe kadete održanom u Aleksincu osvojio je peto mesto izgubivši od najboljeg mlađeg kadeta Srbije Akoša Benkea rezultatom 2:3.

STK Vranje, foto: Arhiva OK Radija STK Vranje, foto: Arhiva OK Radija

Petričević je bio na domaku velikog iznenađenja, jer je imao vođstvo od 2:0 u setovima.

- Naime, to je bio ubedljivo najbolji meč celog turnira i finale pre finala, a pobednik ovog susreta je osvojio titulu sa izgubljenim samo dva seta od našeg takmičara.

Ovaj turnir je donosio takmičarima veliki broj bodova za konačnu rang listu na kraju sezone pa i ne čudi učešće preko 90 takmičara iz cele Srbije gde su prednjačili takmičari iz Vojvodine koji su i osvojili obe titule i najveći broj medalja – kaže Petar Jovanović, predsednik STK Vranje.

 Drugi učesnik bila je Petričević Milica dvostruki prvak Centralne Srbije koja je posle kvalifikacija ispala u drugom kolu glavnog žreba i nije bila uspešna poput njenog brata Dušana Petričevića.

- Stonoteniseri Vranja su ovog vikenda gostovali ekipi Hajduk Veljka u Negotinu i kao što je rečeno u samoj najavi ovog susreta bez nekog rezultatskog značaja što je bila prilika da se pruži šansa rezervistima pa je i poraz od 2 :4 očekivan.

U sledećem kolu u Vranje dolazi ekipa Kragujevac spin iz Kragujevca koja je na trećem mestu tabele Druge lige Srbije pa će to biti prilika da u derbiju kola ljubitelji stonog tenisa uživaju u kvalitetnom susretu i nadamo se pobedi domaće ekipe – kaže Jovanović.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: