Strelci Vranja izborili plasman na prvenstvo Srbije

Lokalni sport - Sreda 02.09.2015 - 11:50

Strelci Vranja, kako u ženskoj, tako i u muškoj konkurenciji, ostvarila su odlične rezultate na takmičenju u Ćupriji i ispunili normu za plasman na prvenstvo Srbije.

Ispunjena norma za odlazak mna državno prvenstvo. Foto: Sportski savez Ispunjena norma za odlazak mna državno prvenstvo. Foto: Sportski savez

U Ćupriji je održano Prvenstvo centralne Srbije u gađanju serijskom malokalibarskom puškom  za takmičare do 15 godina koje je bilo i kvalifikaciono za Državno prvenstvo.

Muška ekipa, u sastavu Zlatan Petrov, Vukan Stevanović, Tomislav Anđelković, željko Stojković i Luka Stanojević su postali ekipni prvaci centralne Srbije u disciplini trostav, tri puta 10 metaka, dok su u disciplini 30 metaka ležeći osvojili drugo mesto.

Anastasija Stojanović, Aleksandra Dimković i Katarina Trajković su u obe discipline, u ekopnoj konkurenciji, osvojile drugo mesto.

U pojedinačnoj konkurenciji najzapaženije rezultate od vranjskih strelaca ostvarili su Zlatan  Petrov i Anastasija Stojanović, koji su osvojili srebrne medalje i Vukan Stevanović koji je osvojio bronzu. 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: