Stub odbrane

Lokalni sport - Utorak 19.08.2014 - 07:41

Vranje – Nikola Ristić, ima 17 godina i igraće u novoj sezoni za omladince Dinama. Prošle sezone bio je standardan i nezamenljiv član kadetske ekipe i stub odbrane.

Nikola Ristić, stub odbrane omladinaca Dinama Nikola Ristić, stub odbrane omladinaca Dinama

- Radi se o visokom štoperu i snažnom igraču na poziciji centralnog beka. Veoma je jak u duelu i skok igri. Pouzdan i stabilan igrač koji pleni svojim ponašanjem i odnosom prema igri i treningu.

Požrtvovan je uvek, na svakom treningu i svakoj utakmici, igrač na koga može trener uvek da se osloni u svakom trenutku jer je veoma odgovoran u igri i daje sve od sebe.

Trebalo bi da bude jedan od glavnih aduta u omladinskoj ekipi u ovoj sezoni, donosi čvrstinu u odbrani, veliku energiju i pravilan pristup što je veoma važno za odbrambenog igrača.

Putuje iz Vranjske Banje svakog dana ali mu to ne predstavlja problem da bude primeran sportista, momak za primer – govori samo reči hvale za njega koordinator mlađih selekcija u Dinamu Joca Ristić.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: