Tasić doneo pobedu iz penala

Lokalni sport - Sreda 08.10.2014 - 06:20

Vranje – Ekipa Morave iz Vladičinog Hana pobedom nad drugoplasiranom ekipom Balkanskog iz Dimitrovgrada, sa 1:0 učvrstila se na prvom mestu fudbalske zone Jug.

FK Morava, Foto-OK Radio FK Morava, Foto-OK Radio

Morava ima 20 bodova, Balkanski 17, a trećeplasirani Jedinstvo iz Bošnjaca 16.

Napadači SFK Morave su u više navrata stavili na iskušenja golmana gostiju Disića koji odlično intervenisao i sačuvao svoju mrežu. Gosti su samo u dva navrata pripretili, ali je golman Morave Stamenković pravovremeno otklonio opasnost.

Derbi je odlučen u 63. minutu kada je štoper gostiju Markov srušio u svom šesnaestercu fudbalera Morave Bobana Stankovića, a sudija Stajić energično pokazao na belu tačku. Siguran realizator sa bele tačke bio je junak utakmice Nikola Tasić.

Pred 200-tak gledalaca utakmicu je sudio Borivoje Stajić iz Leskovca na čije suđenje su goti imali velike primedbe.

Za SFK Moravu, nastupili su: I. Stamenković, Spasić, Pešić, Mladenović, Petković, Ivanović (B. Stanković), D. Janjić, M. Tasić, N. Tasić, Arsić (Antić), Veličković (M. Stanković).

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: