Taska u Bukureštu

Lokalni sport - Četvrtak 17.07.2014 - 10:53

Vranje – Davor Tasković Taska (28), srednji bek, nekada rukometaš RK Vranje, potpisao je za ekipu rumunskog prvoligaša Dinamo iz Bukurešta gde je dočekan kao veliko pojačanje.

Tasković i Ibrahim Dia Tasković i Ibrahim Dia

- Dinamo ima ambicije da postane prvak Rumunije i da zaigra na evropskoj sceni. Radi se o organizovanom klubu, prezadovoljan sam ponuđenim uslovima i posebno što ću biti pod budnim okom selektora reprezentacije Srbije. Nadam se pozivu za naredni ciklus takmičenja – kaže za OK Radio Tasković.

Dinamo iz Bukurešta je proteklu sezonu u rumnskoj prvoj ligi završio na četvrom mestu.

- Da bismo “napali” prvo mesto, pored mene, doveli su dva francuska reprezentativca Lama Ibrahima Dia i Pjera Ragota, hrvatskog reprezentativca Jakova Vrankovića i dva rumunska – navodi Tasković.

Popularni Taska pre Dinama sa velikim uspehom nastupao je za grćkog prvaka ekipu Diomidisa iz Argusa.

- Sa Diomidisom sam osvojio dve titule prvaka Grčke i Čelendž kup, 2012. godine. Bio sam najbolji strelac Grčke sa 164 postignutih golova i treći strelac Evrope sa 55 golova – ističe Tasković.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: