Trajkov i Milanov razbili Radnik

Lokalni sport - Petak 13.06.2014 - 00:35

Vranje – Pioniri fudbalskog kluba Mladost iz Bosilegrada savladali su na svom terenu ekipu Radnika iz Surdulice, sa 5:0 u prvenstvenoj utakmici Pčinjsko-jablaničkog okruga, čvrstom, borbenom i dobro organizovanom igrom

FK  Mladost pioniri FK Mladost pioniri

Na samom startu utakimce u 2. minutu zeleno-beli su postigli gol preko Milanova, da bi nakon desetak minuta golom Trajkova povisili rezultat i na poluvreme otišli sa 2:0.

U drugom poluvremenu, Trajkov je u 48. minutu je postigao gol za 3:0, da bi  Milanoav sa još jednim golom u 52. minutu doveo svoju ekipu u vođstvo od 4:0. Konačan rezultat utakmice postavio je svojim trećim golom izvaredni Trajkov u 67. minutu.

Mladost – Radnik 5:0

Stadion Peskara, Gledalaca: 150, Sudije: Milovan Kostić, Miloš Mitić i Antonije Pehčevski, Delegat: Dejan Trajković

Za ekipu Mladosti su nastupili: S. Dojčinov, M.Mitov, D. Ivanov, J. Stoimenov, D. Gligorov, M. Novkov, D.Milanov, S.Ranđelov, D.Trajkov, I. Ivanov i M. Todorov. Rezervni igrači: E. Tasev


Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: