Treće mesto za Žokice

Lokalni sport - Četvrtak 30.04.2015 - 06:27

ŽOK Vranje prvenstvo je završio na trećem mestu u trećem rangu takmičenja iza dve niške ekipe, Druge odbojkaške lige istok.

ŽOK Vranje, foto: Dušan Đedović ŽOK Vranje, foto: Dušan Đedović

- Imali smo šansu i za ulazak u veći rang, ali utakmicu koja je odlučivala o tome odigrali smo veoma loše, ali svi članovi uprave kluba su zadovoljni postignutim rezultatom, jer vidimo da se većina klubova bori za opstanak u ligama gde se takmiče.

Moram da napomenem da od 17 igračica koje čine seniorski tim ŽOK-a Vranje njih 12 su kadetkinje 1998 godište i mlađe tako da ćemo u narednoj sezoni nastupati u maltene istom sastavu s tim što će većina igračica biti znatno iskusnija.

Uz  par pojačanja iskusnijih igračica koja su u planu naredne sezone jurišamo na prvo mesto i ulazak u veći rang koji smo ispustili ove godine u jednoj utakmici – kaže Dušan Đedović, predsednik ŽOK Vranje.
 
Đedović kaže da će od 1. do 3. maja Žokice gostovati na Međunarodnom turniru u Žablju gde će pružiti šansu kadetskoj ekipi da se pokaže i dokaže, jer će naredne sezone većina tih igračica činiti okosnicu tima.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: