Veliki uspeh vranjskih “tehničara”

Lokalni sport - Petak 28.03.2014 - 08:49

Vranje - Košarkaška ekipa Tehničke škole iz Vranja, osvojila je treće mesto na Republičkom prvenstvu Srbije u košarci za srednje škole u kategoriji omladinaca, koje je održano u Vranju, od 25. do 27. marta.

Školski sport Školski sport

Prvo mesto pripalo je, prema očekivanju, ekipi Sportske Gimnazije iz Beograda, za koju su nastupili profesionalci iz najboljih klubova u Srbiji. Oni su savladali sve protivnike i zasluženo postali školski prvaci Srbije.

Na drugom mestu se je plasirala ekipa Gimanazije iz Bora, dok je trećeplasirana ekipa Tehničke škole iz Vranja.

- Ovo je za vranjski školski sport istorijski uspeh. Nedostatk sreće i koncentracije onemogućio nas je da osvojimo drugo mesto jer smo izbubili u poslednjim minutima meča od ekipe iz Bora – izjavila je Dobrila Krstić, profesorka fizičkog vaspianja Tehničke škole i trener ekipe.

U razigravanju od 4. do 6. mesta najbolja je bila Tehnička škola iz Surdulice, peti su gimnazijalci iz Prokuplja, a šesti srednja škola iz Gornjeg Milanovca.

U trećoj grupi, za plasman od 7. do 9. mesta, najbolja je bila Gimnazija iz Novog Sada i osvojila sedmo mesto, osmi su srednjoškolci iz Subotice, a deveti gimnazijalci iz Kosovske Mitrovice.

Utakmice su se igrale u Sportskoj hali, u salama Ekonomske i Medicinske  škole. Takmičenje je uspešno organizovao Savez za školski sport i olimpijsko vaspitanje Vranja.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: