VELIKO PRIZNANJE: Novica Tončev među najuticajnijima u sportu

Lokalni sport - Petak 02.01.2015 - 10:40

Vranje – Među 50 najuticajnijih ljudi u srpskom sportu, nalazi se i jedno ime sa juga Srbije - narodni poslanik Novica Tončev, predsednik SO opštine Surdulica i tvorac ambicioznog prvoligaša FK „Radnik“.

Tonćev sa fudballerima Radnika, u sredini među Tonćev sa fudballerima Radnika, u sredini među

U tradicionalnom izboru najtiražnijeg domaćeg lista „Blic“, na listi 50 najuticajnijih, koju predvodi prvi reket sveta Novak Đoković, Novica Tončev je plasiran na 41. mesto.

Ovo je prvi slučaj da se neko sa juga Srbije nađe u visokom društvu sa najvećim srpskim sportistima, trenerima, sudijama, sportskim radnicima i menadžerima, što je uspeh van svake sumnje.

Interesantno je da su se, parametrom uticaja u srpskom sportu, iza Tončeva plasirali najbolji automobilista Dušan Borković, trener ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković, svetski šampion u rvanju Davor Štefanek, čuveni menadžer Raja Božović i drugi.

FK „Radnik“ čiji je motor  Novica Tončev, postavio je sebi cilj da se ove godine plasira u srpsku fudbalsku elitu – u Jelen Super ligu Srbije.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: