Veterani po medalju u Beograd

Lokalni sport - Četvrtak 09.10.2014 - 05:29

Vranje - Sekcija odbojkaških veterana Vranja učestvovaće na II Drzavnom prvenstvu Srbije za veterane koje se odrzava u Beogradu, od 10 do 13. oktobra.

Veterani OK Panda Veterani OK Panda

Poziv je usledio nakon osvajanja prvog mesta i zlatne medalje na Desetom međunarodnom turniru odbojkaških veterana u Puli, održanom krajem aprila ove godine kada su veterani Vranja na dostojan način reprezentovali grad i Srbiju.

- Velika ljubav prema odbojci okupila je nas bivše prvotimce Vranja na još jedno druženje i reprezentovanje grada u konkurenciji 18 ekipa iz Srbije, Hrvatske, Makedonije i Slovenije – kaže za OK Radio Viktor Petrov jedan od najboljih korektora i primača u istoriji vranjske košarke.  

Sekcija veterana se nada novom medaljom u veoma jakoj kokurenciji.

- Želimo da se zahvalimo svima koji će pomoći našem odlasku u Beogradu na državnom prvenstvu veterana u organizaciji OSS – ističe Petrov.

Dušan Đorđević

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: