Veterani Vranja prvi u Srbiji

Lokalni sport - Sreda 15.10.2014 - 08:53

Vranje - Odbojkaški veterani Vranja osvojili zlato na II državnom prvenstvu za veterane u Beogradu.

Veterani odbojka Veterani odbojka

Sekcija odbojkaških veterana Vranja ostvarila je svoj najveći uspeh osvojivši zlatnu medalju na II Otvorenom prvenstvu Srbije za veterane u organizaciji odbojkaškog saveza Srbije, a uz podršku OK Partizan iz Beograda.

- Na veoma kvalitetnom turniru pobedili smo Zagreb u prvom kolu sa 2:0, prošlogodišnjeg pobednika Beogradske elektrane 2:0, Budvansku rivijeru 2:1 i u finalu reprezentaciju grada Beograda sa 2:1.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su nam pomogli da odemo na turnir i pokažemo šta znamo, a dali gradu zadatak da nas u narednom periodu više sagleda i pomogne razvoju ove sekcije – kaže za OK Radio Dejan Trajković jedan od zlatnih vranjskih veterana.

Za veterane Vranja nastupili su: Dejan Đorđević, Srboljub Veselinović, Viktor Petrov, Vladan Stamenković, Aleksandar Aleksić, Dalibor Stanković, Igor Milunović, Dejan Trajković,  Aleksandar Stevanović, Oliver Tončić, Saša Arsić i Saša Ćirić.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: