Vidovdanska džipijada na Obliku

Lokalni sport - Sreda 17.06.2015 - 09:35

Vranje - Tradicionalna Vidovdanska džipijada održaće se 27. juna, u organizaciji Kluba ekstremnih sportova Morava iz Vladičinog Hana.

Mogu da se prijave svi koji imaju odgovarajuća vozila Mogu da se prijave svi koji imaju odgovarajuća vozila

Po rečima Saše Nikolića, predsednika kluba, ovogodišnja trasa će biti nešto drugačija nego ranijih godina.

 - Polazak je u devt časova sa platoa na železničkoj stanici u Vladičinom Hanu. Ranijih godina džipijada je vožena na Kukavici, a sada ćemo ići putem kod Jovačkih jezera, pa do planine Oblik. Zadnja stanica će biti u Repincu, gde se održava takmičenje u savlađivanju terena vozilima – pojašnjava Nikolić.

Ranijih godina, na letnjoj džipijadi bilo je oko stotinak učesnika. Organiizatori kažu da mogu ad se prijave svi zainteresovani koji imaju odgovarajuća vozila.

Sredstva za  održavanje ovogodišnje džipijade obezbedila je lokalna samouprava. Letnja džipijada je samo jedan deo programa tradiconalnih “Vidovdanskih dana” u Vladičinom Hanu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: