Vihor po levoj strani

Lokalni sport - Sreda 13.08.2014 - 08:32

Vranje – Vladimir Stojanović, fudbaler vranjskog Dinama rođen je 1995. godine i u novoj sezoni Srpske lige Istok boriće se za mesto bonus igrača u prvom timu.

Vladimir Stojanović, FK Dinamo Vladimir Stojanović, FK Dinamo

Ponikao je fudbalskoj školi Dinama, a zapažene partije pružio je u  selekcijama kadeta i omladinaca. Svojom igrom se nametnuo treneru Radetu Aleksiću koji ga je prošle sezone odveo u bujanovački BSK gde je imao zapaženu ulogu u ekipi.

- Igra po levoj strani terena, može da odigra i ofanzivno i defanzivno,  ali mu je bliža pozicija napadača s obzirom da je dobar u igri jedan na jedan.

Poseduje sasvim korektan dribling i lagan korak što mu omogućava da se lako oslobodi čuvara i napravi razliku. Krhke je građe, nije duel igrač, ali je veoma spretan sa loptom u nogama i nezgodan za čuvanje – kaže Joca Ristić koordinator mlađih selekcija Dinama.

Stojanović je prošao kompletne pripreme sa Dinamom i na kontolnim utakmicama dobio je veliku minutažu. Ostaje da se vidi da li će se izboriti za mesto startera jer se radi o bonus igraču.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: