Vlasina “preduboka” za Anđele

Lokalni sport - Utorak 02.09.2014 - 10:18

Vranje - Fudbaleri vranjskog Garnizona Nebeski Anđeli izgubili su, u 3. kolu fudbalske zone Jug, od ekipe Vlasine iz Vlasotinaca na svom terenu na bazi Jug, sa 2:1 u igri gde su pokazali nespremnost i slabosti u odbrani.

FK Nebeski Anđeli, Foto FB FK Nebeski Anđeli, Foto FB

Ekipa vojske, stigla je rano do vođstva u 4. minutu preko Mitića, ali su gosti koji su opravdali ulogu favorita, preokrenuli rezultat u svoju korist, imali još par šansi, pogodili stativu golama Popovića.

Za ljubitelje fudbala u Vranju bilo je iznenađenje što se utakmica igrala na stadionu baze Jug kod Bujanovca umesto na Gradskom stadionu u Vranju, pa ne čudi što je meč pratilo svega 50 vojnika ugovoraca,

FK Nebeski Anđeli - FK Vlasina 1:2

Bujanovac – Stadion baza Jug, Gledalaca: 50, Strelci. 1:0 L. Mitić u 4, 1:1 Milan Stojanović u 19, 2:1 Marjan Stojanović u 63. minutu., Sudija: Zoran Stanković (Pirot).

Za Nebeske Anđele su nastupili: Popović, B. Ristić, Mladenović, Jovanović (D. Trajković), Nešić, I. Trajković, Stanimirović, N. Jovanović, Aleksov,  D. Ilić,(B.Ristić),L.Mitić.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: