Vranjanac osvojio Sokolov put

Lokalni sport - Utorak 05.05.2015 - 06:02

Vranje - Vranjski maratonac Kristijan Stošić ubedljivo je osvojio prvo mesto na Suvoj planini na području opštine Niš gde je je održano drugo izdanje brdske trke „Sokolov put“.

Kristijan Stošić, foto: Ivan Stanković Kristijan Stošić, foto: Ivan Stanković

Takmičenje je okupilo preko 220 učesnika iz devet zemalja.
 
Učesnici su se takmičili u kategoriji trkača i planinara, staza je bila duga 22 kilometra sa 2.200 metara uspona.

Organizator trke bila je Srpska skajraning asocijacija.

Stošić je vremenom od 2 časa i 35 minuta oborio rekord staze za čak 11 minuta. Kristijan je ispred drugog takmičara stigao sa čak 14 minuta prednosti.
 
Drugo mesto osvojio je Marjan Bonev dok je treći bio Milovan Milić. U ženskoj konkurenciji prvo mesto zauzela je Ivana Milić.

- Kristijan ističe da je veoma zadovoljan kako je istrčao trku i da velike zasluge za brz oporavak sa prošlonedeljne trke u Kuli gde je osvojio drugo mesto na državnom prvenstvu Srbije u planinskom trčanju duguje fizioterapeutu Haniju kome se ujedno i zahvaljuje.

Podsetimo još jednom da će isti organizator 11. jula organizovati trku na relaciji Vranjska Banja – Besna Kobila te da je ovo lepa prilika da se Vranjanci priključe ovakvim događajima – kaže jedan od učesnika Ivan Stanković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: