Vranjanac Stanković u Laciju

Lokalni sport - Utorak 12.08.2014 - 08:39

Vranje – Kako pišu italijnaski mediji Vojislav Stanković, štoper beogradskog Partizana, prelazi u rimski Lacio.

Voja Stanković, foto Partizan.jpg Voja Stanković, foto Partizan.jpg

Inače, Stanković je rođeni Vranjanac koji je ponikao u OFK Soko, a potom se afirmisao u vranjskom Dinamu i OFK Beogradu.

Specijalizovani portali koji se bave transferima na Apeninima su  lansirali informaciju da je Lacio iz Rima zainteresovan za štopera Partizana, jer i pored dovođenje Stefana De Fraja iz Fejenorda ovih dana užurbano traži štopera jer su ostali bez Bjave i Dijasa, a teško će im se ostvariti želja da dovedu prvu metu Rona Vlara.

Izvisili su i u pokušajima da dovedu Lukaša Mendeša iz Marseja i Rikarda Koštu iz Valensije (obojica otišli u Katar), a Galatasaraj im je po svemu sudeći preoteo Edgara Balantu.

Paleta iz Parme je preskup, a Kampanjaro iz Intera je bliži selidbi u Sampdoriju. Zato su Rimljani zapali u problem koji bi mogao da bude koliko toliko rešen dovođenjem Stankovića.

Prema informacijama iz Italije, a piše Mocart sport, jedan menadžer je ponudio Srbina iz Partizana sportskom direktoru Lacija, Iljiju Tareu.

S obzirom da Stanković ima još samo šest meseci ugovora sa crno-belima, Lacio bi mogao da ga dobije za male pare i da zakrpi rupu u poslednjoj liniji.

Sada je na potezu uprava Lacija koju mora da dostavi konkretnu ponudu u Humsku.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: