Vranjanac Vojislav Stanković u Interu

Lokalni sport - Ponedeljak 02.02.2015 - 13:24

Povremeni kapiten Partizana Vojislav Stanković otkrio je za Sport da ga očekuje put u Azerbejdžan i potpis dvogodišnjeg ugovora sa Interom iz Bakua.

StarSport StarSport

Inače, Stanković je rođeni Vranjanac koji je ponikao u OFK Soko, a potom se afirmisao u vranjskom Dinamu i OFK Beogradu.

- Postojala je mogućnost da se vratim u Partizan, ali samo ukoliko ni klub, a ni ja ne pronađemo drugo rešenje do sredine tekuće sedmice. Ipak, tokom vikenda mi je stigao predlog, zatim 'nacrt', pa i konkretna ponuda Intera iz Bakua, koju sam prihvatio. Već danas putujem za Tbilisi, kako bismo utanačili detalje - kaže Vojislav Stanković za Sport.

Stanković kaže da su ga čelnici tima iz Bakua pratili još od duela dva tima u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

- Rečeno mi je da su me pratili još od međusobnog okršaja Partizana i Intera u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Raspitivali su se nedavno i kod trenera Bojana Leontijevića, a onda se u subotu pojavio agent, koji me je upitao da li sam zainteresovan da im se priključim. Procenio sam da je vreme za novi izazov i pristao - dodao je Stanković.

- Ponuđen mi je dvogodišnji ugovor i već danas putujem na lekarske preglede, dok je potpis, ukoliko sve prođe kako treba, a nadam se da hoće, zakazan za utorak - kazao je Stanković.

On je krajem prošle godine bio na korak do prelaska u Lacio, ali je na kraju transfer ipak propao. Stanković je pre crno-belih, nosio dres OFK Beograda i matičnog Dinama iz Vranja.

SPORT, B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: