Vranjanka proglašena za najjaču ženu

Lokalni sport - Ponedeljak 18.05.2015 - 08:11

Klub za bodi bilding i disciplinu snage "Olimp" Vranje, učestvovao je na 3. Državnom prvenstvu Srbije po GPC pravilima u bench press-u i Deadlift-u EQ-u i RAW-u u Paraćinu.

Foto: FB Foto: FB

Klub je osvojio šest  zlatnih i dve srebrne medalje. Tanja Zlatanović takmičila se i sa opremom i bez opreme u bench pres-u i disciplini “mrtvo dizanje”.

U svojoj kategoriji Open sa opremom osvojila je dve zlatne medalje u obe discipline dobivši priznanje “relativno najjača žena”.

U kategoriji bez opreme Zlatanovićeva je uzela dve srebrne medalje u istim disciplinama.

Bratislav Stanković je takođe osvojio dve  zlatne medalje u svojoj kategoriji M3. Takmičio se bez opreme u bench press-u  i u disciplini “mrtvo dizanje”.

- Na takmičenju nas je podržao trener Ranko Radan koji nas je takođe spremao za ovo takmičenje.
 
Nadamo se mnogo većem i boljem rezultatu za mesec dana kada će klub izaći na dva takmičenja u Soko Banji 20. juna  i u Vranju 21. juna.  Zahvaljujemo se Gradu Vranju  i Sportskom savezu na svemu – poručuju iz kluba “Olimp”.

Na takmičenju je učestvovalo 130 takmičara iz 17 klubova iz cele Srbije a učešće su uzeli i gosti iz Crne Gore.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: