Vranjska Banja oduševila

Lokalni sport - Utorak 16.09.2014 - 05:46

Vranje – Treće kolo Pčinjske fudbalske lige nije donelo iznenađanja, pa su postignuti očekivani rezultati.

Pčinjska liga Pčinjska liga

- Najvredniju pobedu ostvarila je mlada ekipa Vranjske  Banje  nad  favorizovanom  ekipom  Vihora  iz  Žbevca,  ali  to  je  samo važilo za one koji nisu gledali utakmicu.

Domaća ekipa bila je  bolja u svim segmentima igre, mnogo fizički spremnija i dominantnija.

Golovi su postignuti posle skolski izvedenih akcija, drugi  pogodak je  bio  pravo  remek delo  jer  je  domaći  igrač  rezentnim  udarcem sa oko 17 metara zakucao  loptu ispod precke gola gostiju.

Konacni rezultat 2:0 za Bnaju, potpuno je zaslužen – kaže za OK Radio Bobna Spasić, delegat u Pčinjskom fudbalskom savezu.

Na ostalim terenima domaćini su bili i ubedljiviji, Pčinja je u Trgovištu savladala elkipu Biljače sa 3:0, Trnoci u Velikom Trnovcu savladao je ekipu Bukoroce iz Bukurevca sa 4:2,

Ubedljiva je bila i ekipa Čelika koja je u Belom Polju savladala Mladost iz Suvojnice sa 4:1. Mladost je u Bosilegradu deklasirala ekipu Trešnjevke iz Loiprdinca, sa 6:1

Utakmicu u  Alakincu, između istioimene domaće ekipe i vranjske Rome nije odigrana jer gosti nisu doputovali na meč.

- Nedolazak  ekipe  Roma  na  gostovanje u  ranoj  fazi  prvenstva  pokazuje  da  će ekipa  imati  ozbiljnih  organizacionih  problema  u  svom  funkcionisanju  i  da  će biti neophodna jaka  podrška  grada za opstanak ovog kluba sastvaljenog od igrača romske nacionalnosti – ističe Spasič.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: