Vranjski maratonac prvi u Sremu

Lokalni sport - Sreda 01.04.2015 - 06:17

Vranje - Vranjski maratonac Kristijan Stošić zauzeo je prvo mesto na 35. Krosu Srema u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji.

Kristijan Stošić, foto: Ivan Stanković Kristijan Stošić, foto: Ivan Stanković

Kros je održan pod pokroviteljstvom opštine Inđija. Iza njega plasman su zauzeli Miloš Mitrović, Nemanja Stojanović, Milan Stolić i Saša Stolić. Dužina trke je iznosila 6.500 metara.

- Po kišnom vremenu i blatnjavoj stazi po tradiciji prvi su nastupili rekreativci i veterani, a pored učenika osnovnih i srednjih škola iz inđijske opštine učestvovali su i đaci iz cele Srbije. Pored njih na najbitnijoj trci su se pojavili i najbolji atletičari Srbije u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji – kaže Ivan Stanković jedan od maratonaca.

Nakon ove trke Kristijanu slede pripreme na Zlatiboru gde će se pripremati za prvenstvo države u planinskom trčanju koje će se održati 25. aprila u Apatinu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: