Vranjski ODBOJKAŠ u dresu reprezentacije

Lokalni sport - Petak 06.01.2017 - 09:57

Aleksandar Nedeljković prvi je odbojkaš iz Vranja u sastavu juniorske reprezentacije Srbije, koja će u Portugaliji tražiti vizu za Svetsko prvenstvo 2017. godine.

Nedeljković FOTO Nedeljković FOTO

Muška juniorska reprezentacija Srbije u četvrtak je otputovala  u Portugaliju gde će igrati na turniru C grupe Prve runde evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, u Vijani do Kastelo od 6. do 8. januara.

Vladimir Vasović, prvi trener juniora Srbije, saopštio je sastav tima koji će igrati u Portugaliji, a u njemu je i Vranjanac Aleksandar Nedeljković.

Nedeljković igra na poziciji blokera u timu OK Kosovska Mitrovica.

Prvi rival juniorima Srbije biće Holandija, u petak, 6. januara. U drugom kolu, u subotu Srbija će igrati protiv Austrije, a u poslednjem, trećem kolu, u nedelju, protiv Portugalije.

Svetsko prvenstvo za juniore odigraće se od 23. juna do 3. jula u Brnu i Češkim Budejovicama, u Češkoj.

Na prvenstvu  će igrati 16 reprezentacija, a plasman su do sada, pored Češke, izborili Rusija i Italija iz Evrope na osnovu FIVB rang liste, zatim SAD, Egipat, Argentina, Kina i Iran.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: