Žele da nas unište

Lokalni sport - Sreda 23.04.2014 - 09:03

Vranje - Odbojkaši Mladosti zauzeli su 7. mesto na tabeli Druge lige Istok sa 20 osvojenih bodova. Ostvarili su 7 pobeda i 11 poraza, set količnik je 28:38, što po mnogima predstavlja neuspeh, jer se očekivao znatno bolji plasman.

Miodrag Petrov Miodrag Petrov

Miodrag Miško Petrov, direktor kluba,  za ovosezonski plasman svojih odbojkaša ima opravdanje u neodgovornom tretmanu od strane lokalnih sportskih vlasti.

- Nakon mukotrpnog prvenstva zbog loše finansijske situacije u klubu, zbog subjektivnog i nerealnog dodeljivanja finansijskih sredstava, završena je i ova sezona za odbojkaški klub Mladost u drugoj odbojkaškoj ligi Srbije.

Nismo zadovoljni 7. mestom, ali nas brinu ljudi zaduženi za sport u ovom gradu, prvenstveno lokalni većnik za sport Darko Filipović koji najavljuje, sa svojim sardnicima, da se naš klub neće finansirati nadalje, da su već napravili novi plan za finansiranje klubova.

Čeka se samo da odbojkaški klub Vranje uđe u Drugu ligu i da se prestane sa finansiranjem odbojkaškog kluba Mladost, samo zato što su čelnici kluba članovi Srpske napredne stranke.

Borićemo se protiv politike u sportu i selektivnog finansiranja sportskih klubova – navodi za OK Radio Petrov.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: