Žike za bod iz Pazove

Lokalni sport - Ponedeljak 06.10.2014 - 08:44

Vranje – Ekipe malog fudbala Nove Pazove i Vranja odigrale su dramatičnu utakmicu, u 3. kolu Prve futsal lige Srbije, nerešeno 3:3 i pružili fudbalsko uživanje ljubiteljima igre na “petoparcu” u Sportskoj hali u Novoj Pazovi.

KMF Vranje, Foto - S.Ž. KMF Vranje, Foto - S.Ž.

Vranjanci su, nakon početnog poraza u gostima od ekipe Bečeja, rezultatom 2:1, u poslednja dva kola ostali neporaženi i osvojili četiri boida što se može smatrati uspehom s obzirom da i ove sezone imaju mali fond igrača potrebnih za elitu.

Teret prvenstva i ove sezone iznešće oni najiskusniji: Igor Stojanović Žike, Predrag Nikolić, Danijel Stošić i Dejan Krstć, kao i mladi golman Tasić, ali i provereni mladi futsaleri Dodić i Stevanović.

Treneru Goranu Joviću Belom i klubu treba poželeti sreću da ne dođe do neželjenih povreda ključnih za igru  futsalera.

Ekipa Vranja je do izjednačenja i vrednog boda stigla u poslednjem 40. minutu zahvaljući umešnosti iskusnog Stojanovića.

Strelci na utakmici bili su: Krstić, Nikolić i Stojanović za Vranje, a Pantelić, Stanković i Kukolj za domaćina.  

U narednom 4. kolu Vranjanci ponovo gostuju, ovog puta, erkipi KMF Mugosi u Zemunu.

Za KMF Vranje protiv Nove Pazove nastupili su: M.Tasić, Stojanović, Nikolić, Krstić, Stošić, Dodić, Stanojević, Stevanović i D.Tasić.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: