Zlatni Raša

Lokalni sport - Utorak 01.07.2014 - 09:19

Vranje – Radomir Raša Nedeljković, vranjski kik bokser, osvojio je zlatnu medalju na prvenstvu Srbije u disciplini lou kik u “A” i “B” klasi savladavši ubedljivo Seredara iz Futoga, na poene 3:0 i pritom još jednom potvrdio reprezentativni potencijal.

Kik boks, Radomir  Nedeljković Kik boks, Radomir Nedeljković

Vranjanci su na prvenstvu osvojili još tri srebrne medalje: Miloš Cvetković, 63,5 kg, Ivana Davidović, 52 kg. i Slađan Dragišić, 71 kg.

- Ovim prvenstvom završena je takmičarska sezona, 2013/14. Do kraja nedelje čekamo da selektor objavi spisak potencijalnih juniorskih  reprezentativaca Srbije koji će otići na pripreme na Tari gde će se pripremati za Svetsko juniorsko prvenstvo koje se održava krajem septembra u Italiji. Očekujemo da poziv dobiju četiri do pet boksera iz naših klubova KBK Vranje i KBK Junior – kažu za OK Radio treneri Igor Mladenović i Vedran Tašković.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: