Zlatni Stamenković i bronzani Radenković

Lokalni sport - Utorak 14.10.2014 - 06:01

Vranje – Članovi dečje ekipe dnevnog boravka Maštolend, Marjan Stamenković osvojio je zlatnu medalju u disciplini šut na gol, a Radovan Radenković bronzanu u stonom tenisu na tradicionalnim sportskim susretima dnevnih boravaka južne i jugoistočne Srbije održanim u Vlasotincu, 12. oktobra.

Maštolend Maštolend

Dečja ekipa Dnevnog boravka „Maštolend“ iz Vranja, koja funkcioniše u sklopu Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju, u ukupnom plasmanu osvojila je peto mesto.

- Na susretima koje je ove godine organizovao Centar za socijalni rad Vlasotince učestovalo je deset ekipa.

Deca sa smetnjama u razvoju iz Vlasotinca, Preševa, Vranja, Leskovca, Prokuplja, Lebana, Bojnika, Vladičinog Hana, Niša i Aleksinca nadmetala su se u više disciplina i to: skok u dalj iz mesta, pikado, šut na gol, slobodna bacanja, obaranje čunjeva i stoni tenis.

Preko stotinu učesnika samo je potvrdilo da je konkurencija bila žestoka i da je u svemu bilo najvažnije učestvovati i družiti se.

Dve osvojene medalje samo su nagrada za naš trud. Sve čestitke organizatorima, kao i našim takmičarima: Vanji Stojnev, Igoru Sentiću, Stanku Iliću, Marjanu Stamenkoviću i Radovanu Radenkoviću – kaže za OK Radio Dušan Jovanović, profesor fizičkog vaspitanja u vranjskom Dnevnom boravku.

Sledeće godine organizator sportskih susreta dece sa smetnjama u razvoju će biti dnevni boravak Mara iz Niša.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: