Zlato i srebro za skijaše

Lokalni sport - Ponedeljak 06.04.2015 - 05:56

Vranje - Takmičari Ski kluba Besna Kobila na trci Pantin memorijal u okviru Alpskog kupa jugoistočne Srbije u subotu osvojili su dve zlatne i jednu srebrnu medalju.

Ski klub Besna Kobila, foto : Đ. Dedinac Ski klub Besna Kobila, foto : Đ. Dedinac

Lenka Stanković i Andrija Đorđević osvijili su prva mesta i zlatne medalje u svojim konkurencijama, Dušan Trajković je zauzeo drugo mesto.

Kalina Pešić i Milica Mitić osvojile su četvrta mesta dok je Emilija Arsić bila peta.

U ekipnoj konkurenciji ekipa Niša je odnela pobedu,drugi su bili takmičari Besne Kobile, a treća ekipa Bora.

Trka je održana na Staroj planini u disciplini veleslalom.

S obzirom da je to bila poslednja trka ove sezone učešće su uzeli svi klubovi sa jugoistoka Srbije.

- Naša ekipa nažalost nije mogla da nastupi u punom sastavu pa je titulu najboljeg u ovogodišnjem takmičenju za naziv najbolje ekipe na Jugoistoku prepustila Nišlijama.

Ukupni pobednik je ekipa Niša sa osvojenim 581bodom, druga je ekipa Besne Kobile sa 516 bodova dok su treći Borani sa 455 bodova. Ovim je zimska sezona završena.

Zadovoljni smo ovosezonskim rezultatima, a posle uskršnjih praznika krećemo sa pripremama za nastupajuću roler sezonu, a samim tim i za novu skijašku sezonu - kaže Đorđe Dedinac, direktor Ski kluba Besna Kobila.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: